ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU İŞKUR 2025 SON DURUM | Çaykur işçi alımı başvuru tarihi belli oldu mu, ne zaman yapılacak? Çaykur mevsimlik işçi alımı başladı mı?

2025 ÇAYKUR İşçi Alımı Başvuru Tarihleri ve Son Durum

ÇAYKUR işçi alımı başvuru ilanı ve kura tarihi 2025, yaş çay toplama mevsimi yaklaşırken gündeme geldi. Çaykur Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya yoğunlaşan adaylar, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun mevsimlik işçi alımı başvuru tarihleri ne zaman? sorusuna yanıt arıyor. ÇAKKUR işçi alımı e-devlet, Alo 170 ve İŞKUR’un “www.esube.iskur.gov.tr” internet adreslerinden yapılıyor. Her sene yapılan başvurular sonrası noter kurası ile ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları ilan ediliyor. Diğer yandan bu sene ÇAYKUR’un 1500 kişilik kadro için alım yapılacağı öne sürülmüştü. Peki, ÇAYKUR işçi alımı başvurusu ne zaman, başladı mı? Çaykur 1500 mevsimlik işçi alımı yapılacak mı? İşte, ÇAYKUR mevsimlik beden işçisi alımı başvurusu son durum gelişmesi.

ÇAYKUR İşçi Alımı Ne Zaman 2025?

Başvuruların Nisan’ın ilk haftası başlaması bekleniyordu. ÇAYKUR’un internet adresi buradan veya İŞKUR üzerinden işçi alımı ilan duyurusu yayınlanıyor.

Ancak 2025 yılı için henüz ÇAYKUR işçi alımı ilan duyurusu yayınlanmadı. Başvurularla ilgili detaylar yayınlanınca haberimizde yer vereceğiz.

ÇAYKUR İşçi Alımı Şartları Neler?

2025 yılı ÇAYKUR işçi alımı ilanı yayınlanmadığı için başvuru şartları da henüz belli olmadı. Ancak geçtiğimiz senelerde işçi alımı başvuru şartları şöyleydi;

  • Geçici Çay Eksperliği Başvuru Şartları
    • MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşletme teknolojisi bölümü mezunu olmak,
    • 2022 KPSS Ön Lisans P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.
  • Geçici Beden İşçisi ( tahmil – tahliye ) Başvuru Şartları
    • 18 – 50 yaş aralığında olmak,
    • Erkek,
    • En az İlkokul mezunu,
    • Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu il ve ilçede ikamet ediyor olmak,
    • Vardiyalı düzende, tozlu ortamda ve bedenen çalışmasında sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmamak.
  • Geçici Engelli ve Eski Hükümlü İşçi Başvuru Şartları
    • En az İlkokul mezunu olmak,
    • Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu il ve ilçede ikamet ediyor olmak.
  • Lise ve Dengi Okul Mezunu Geçici İşçi Başvuru Şartları:
    • 18 – 45 yaş aralığında olmak,
    • Lise ve Dengi Okul mezunu olmak ( Aşağıdaki tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmak ),
    • Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu il ve ilçede ikamet ediyor olmak,
    • Vardiyalı düzende, tozlu ortamda ve bedenen çalışmasında sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmamak.

Related Posts

LGS’de baraj puanı var mı? 2025 LGS baraj puanı bilgileri

LGS’de baraj puanı var mı sorusu pek çok adayın araştırdığı konu olmaya devam ediyor. LGS sonuçları, 11 Temmuz tarihinde erişime açıldı. Bununla birlikte öğrenciler LGS tercihlerinde kullanacağı puanı da görmüş oldu. Peki, LGS’de baraj puanı var mı? İşte, 2025 LGS baraj puanı bilgileri

Akademi Giriş Sınavı pazar günü yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (MEB-AGS) ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’nin (ÖABT) 13 Temmuz Pazar günü yapılacağını duyurdu.

Yapay zeka destekli gezi rehberine Portekiz’den ödül

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Yusuf Yılmaz, yurt dışında yaşadığı sorunlardan yola çıkarak hazırladığı yapay zeka destekli gezi rehberi uygulamasıyla Portekiz’de katıldığı uluslararası yarışmada birincilik ödülü kazandı.

Şeytan Marka Giyer 2 filminin çekimleri başladı

Şeytan Marka Giyer 2 filminin çekimleri başladı

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2025 YKS sonuç açıklama tarihi bilgileri

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu 22 Haziran’da tamamlanan TYT AYT YDT sınavı sonrası üniversite adaylarının gündeminde yer buluyor. YKS’nin sona ermesinin ardından sonuç heyecanı başlayacak. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2025 YKS (TYT – AYT – YDT) sonuç tarihi bilgileri…

Butlan nedir, ne demek? CHP Kurultayı için konuşulan mutlak butlan nedir?

Mutlak butlan ifadesi, CHP Kurultayı çerçevesinde sıkça konuşulan ifadeler arasında yer alıyor. Butlan (geçersizlik veya hükümsüzlük), bir hukuki işlemin, kuruluşundaki temel eksiklikler veya bozukluklar nedeniyle geçersiz sayılması durumunu ifade ediyor. Hukuki bir yaptırım olan butlan, mutlak butlan ile nisbi butlan olmak üzere ikiye ayrılıyor. Peki, Butlan nedir, ne demek? CHP Kurultayı için konuşulan mutlak butlan nedir? İşte, o ayrıntılar